Byłem asystentem doktora Mengele

Byłem asystentem doktora Mengele

Ocena
18 recenzja(i)

Dostępność: W magazynie

18,00 zł
LUB

Byłem asystentem doktora Mengele

Kliknij na obrazek aby obejrzeć pełną wersję

Zmniejsz
Powiększ

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
bardzo ciekawa pozycja Review by tomasz
Ocena
warto przeczytac - czyta sie praktycznie non stop dobre opracowanie (Dodano 16.04.2014)
Przeczytam ją jeszcze raz!!! Review by Wojciech
Ocena
Czytałem tą książkę nie raz i jest ona obrazem ludzkiego zbydlęcenia. Nie mówę tego o tym doktorze, ale o tych co doprowadzili do upadku człowieczeństwa. (Dodano 21.02.2014)
naklania do refleksji.. Review by Luiza
Ocena
jak w podsumowaniu-naklania do refleksji..mocna,prawdziwa,szczera.interesujac sie medycyna w okresie holocaustu nie umiem sobie wyobrazic jak ktos skladajacy przysiege Hipokratesa mogl tak nieludzko bawic sie ludzkim zyciem i godnoscia.(mowa o Mengele).polecam. (Dodano 01.07.2013)
ok Review by Karola
Ocena
Polecam, naprawdę warto przeczytać (Dodano 26.06.2013)
ok Review by Karola
Ocena
Poleca, naprawdę warto przeczytać (Dodano 26.06.2013)
ok Review by Karola
Ocena
Poleca, naprawdę warto przeczytać (Dodano 26.06.2013)
super Książka! Review by Olga
Ocena
Polecam wszystkim tą lekturę! W książce zawarte są bardzo ważne i wstrząsające informacje na temat obozu w Oświęcimiu. Lektura dla osób o silnej psychice, bardzo wciągająca. (Dodano 03.09.2012)
dobre Review by Paula
Ocena
fajna książka, lekko sie czyta (Dodano 06.02.2012)
Klasyka gatunku Review by Zaczytany
Ocena
Od tej książki ciężko się oderwać, niektóre fragmenty mimowolnie czyta się dwa razy. Ogólne wrażenie jest takie jakby się było koło autora w Auschwitz, w 1944 roku. (Dodano 06.01.2012)
bardzo pozytywnie Review by monika
Ocena
W trakcie czytania robilam przerwy gdyz nie moglam pojac tragedii, po mimo wiedzy jaka posiadalam na temat kacetu. (Dodano 18.11.2011)

Produkty 1 do 10 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

You're reviewing: Byłem asystentem doktora Mengele

Jak oceniasz ten produkt? *

  1 gwiazdka 2 gwiazdki 3 gwiazdki 4 gwiazdki 5 gwiazdek
Ocena