Halina Birenbaum. Nadzieja umiera ostatnia

Halina Birenbaum. Nadzieja umiera ostatnia

Ocena
8 recenzja(i)

Dostępność: W magazynie

27,00 zł
LUB

Halina Birenbaum. Nadzieja umiera ostatnia

Kliknij na obrazek aby obejrzeć pełną wersję

Zmniejsz
Powiększ

Recenzje klientów

8 produkt(ów)

na stronę
------- Review by natalia
Ocena
bardzo ciekawa ksiazka
(Dodano 18.12.2014)
POLECAM Review by MARCIN
Ocena
Tematyka straszna ale książka fenomenalna. Czytałem ją kilka razy. (Dodano 09.04.2014)
doskonała Review by Beata
Ocena
Książkę przeczytałam w jeden dzień, byłam pod ogromnym wrażeniem mądrości, dojrzałości i wrażliwości autorki, do tego stopnia, że znalazłam p. Halinę na internecie. Mimo podeszłego wieku i tragicznych przeżyć wciąż jest pogodna i bardzo bardzo ciepła. Cieszę się, że dane mi było przeżyć tę historię Jej oczami. (Dodano 27.12.2013)
Warto!!! Review by NYC
Ocena
Ksiazke przeczytalam moze 10 lat temu i chetnie bym do tej lektury wrocila, do dzis pamietam szczegoly, zostaje w myslach. Pokazuje codziennosc i zycie wiezniow w obozie, ich starania i walke o zycie, cos niewyobrazalnego! Polecam kazdemu!!! (Dodano 17.12.2013)
trzeba przeczytac! Review by anna
Ocena
...wzruszająca historia, którą każdy powinien przeczytać....poznać i zachować w sercu... (Dodano 09.02.2012)
Polecam. Review by Crime
Ocena
Przyznam, że początek książki nie był dla mnie interesujący, opis getta- życie od początku, książka jak dla mnie zaczyna się w momencie gdy zaczynają się straszne czystki w gettcie, gdzie bohaterka musi sie ukrywać opisuje te miejsca, kiedy jest błądzenie czy pociąg który jedzie to pociąg ku lepszemu czy ku śmierci. (Dodano 21.01.2012)
Anita Review by Anita
Ocena
Porażająca historia. Budująca szacunek do życia, rozumienie jego znaczenia. Dokument na to, że człowiek to brzmi dumnie i że człowiek człowiekowi wilkiem. (Dodano 06.05.2011)
Książka Review by Kamka
Książka zapiera dech w piersiach od pierwszej do ostatniej strony...Autorka tak opisuje te wszystkie wydarzenia i strach, że nieraz tak się zaczytałam i wczułam (choć nie da się całkiem) że nie raz łzy po popliczkach mi leciały... Ta książka może wielu niedowiarkom uświadomić co ludzie przeżywali i ile stracili podczas wojny i obozów... Jak dzieci starając sie przeżyć charowały... To wszystko znajdziecie w tej ksiązce... MIŁEJ LEKTURY ... WARTO PRZECZYTAĆ !!!! (Dodano 08.11.2010)

8 produkt(ów)

na stronę

Napisz własną recenzję

You're reviewing: Halina Birenbaum. Nadzieja umiera ostatnia

Jak oceniasz ten produkt? *

  1 gwiazdka 2 gwiazdki 3 gwiazdki 4 gwiazdki 5 gwiazdek
Ocena