Anus mundi - Kielar Wiesław

Anus mundi - Kielar Wiesław

Ocena
12 recenzja(i)

Dostępność: W magazynie

25,00 zł
LUB

Anus mundi, Kielar Wiesław

Kliknij na obrazek aby obejrzeć pełną wersję

Zmniejsz
Powiększ

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 12

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Godna polecenia Review by h.
Ocena
Jedna z najlepszych książek o tematyce obozowej. (Dodano 01.05.2014)
Wyśmienita Review by kryniak
Ocena
Książka przeczytana jednym tchem. POLECAM. (Dodano 25.05.2013)
super ksiązka! Review by ziuta
Ocena
świetnie się czyta,bo napisana w formie powieści, a nie suchych faktów (Dodano 08.12.2012)
Recenzja wg Ani Review by Ania
Ocena
Czytam kolejny raz. Niesamowita lektura. Ma wartość historyczną, moralną, etyczną. Jest kroniką wydarzeń i faktów. W nieschematyczny sposób ukazuje ludzi skazanych na piekło na ziemi. (Dodano 19.11.2012)
Fantastyczna Review by Belphegor
Ocena
Książka, której nie można nie przeczytać. (Dodano 29.09.2012)
smutna ale przerażająco prawdziwa Review by magda
Ocena
Wiele książek przeczytałam w tym temacie i każda pozostawiła ślad w mojej psychice ...książka jest godna polecenia ktoś wyżej napisał ,że posiada lekkość pisania o tak strasznych zbrodniach ...Ja osobiście uważam że język,lekkość etc jest bez znaczenia gdyż każde słowa nieważne jakim stylem napisane są dowodem i brakiem pozwolenia na ukrycie tak straszliwej zbrodni . (Dodano 09.05.2012)
Obowiązkowo Review by Zuzanna
Ocena
Osobiście uważam, że to podstawa w kanonie literatury obozowej. Podstawa wśród książek, do których się wraca, by skompletować tak informacje, jak i uczucia oraz przemyślenia. Podstawa, by po tylu latach pozostać świadomym. (Dodano 15.02.2012)
Warto ją przeczytać Review by Małgorzata
Ocena
Książka zapiera dech w piersiach od pierwszej do ostatniej strony... ukazuje realizm życia w obozie więźnia z transportu tarnowskiego. Czytając ją łza może zakręcić się w oku nie jeden raz. (Dodano 22.08.2011)
Najlepsza książka o życiu obozowym!! Review by hanus
Ocena
Autor miał niesamowitą umiejętność ospisywania przerażających spraw z prostotą i "lekkością". Często powracam do tej książki i zawsze odkrywam w niej coś nowego. Polecam również IIIcz. Życie toczy się dalej. (Dodano 31.07.2011)
Warto przeczytać Review by Beata
Ocena
Poraża realizmem , autor w najdrobniejszych szczegółach opisuje swoja 5-letnia egzystencje w obozie śmierci. (Dodano 04.06.2011)

Produkty 1 do 10 z 12

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

You're reviewing: Anus mundi - Kielar Wiesław

Jak oceniasz ten produkt? *

  1 gwiazdka 2 gwiazdki 3 gwiazdki 4 gwiazdki 5 gwiazdek
Ocena